Dutch Art Facial Treatment

2019 is het Rembrandtjaar. 350 jaar na zijn dood eren we deze grootmeester met een unieke gezichtsbehandeling met groots effect en baanbrekende innovaties.

HIGHLIGHTS & EFFECTS

Warm Delfts Ritueel
Droom weg met een scrubmassage en de voedende Porcelain Clay Handpacking met krachtige mineralen. Een echte aanrader als je op zoek bent naar ultieme ontspanning (alleen bij 90 min. treatment).

Dieptereiniging en zuurstofimpuls
Krachtige, dubbele reiniger en een revolutionair gezichtsmasker met de Spicy Skin Shock. Stimuleert de cel-activiteit en doorbloeding maximaal.

Diamond ampoule therapy
Een ode aan Amsterdam, de ‘city of diamonds’. Een huidverbeterende edelsteenmassage, verrijkt met een hooggeconcentreerde, op maat afgestemde ampul. Zorgt voor een prachtige, natuurlijke glow en vitaliserende boost.

Rembrandts massage
Een bijzondere penselenmassage die de huid ontstrest en energie geeft. De behandeling (90 min.) omvat eveneens een uitgebreide oliemassage.

Gold Collagen Mask
Dé krachtpatser voor een egaler huidbeeld. Dit masker verkleint rimpels driedimensionaal, stimuleert de aanmaak van elastine en collageen én verjongt en verstevigt de huid.

Royal touch up
Deze luxueuze finish geeft jou net zo’n sprankelende look als onze koningin Máxima. Een touch-up vol allure, rijke aroma’s en glamour als perfecte afsluiter!

Na afloop van deze koninklijke Dutch Art Facial Treatment (60 of 90 min.) ga je naar huis met een zichtbaar stralende huid en een professioneel en persoonlijk huidadvies op maat.