Huidverbeterende behandelingen

Heb je problemen met je huid?
Zou je willen weten welk type huid je hebt?
Zoek je de juiste producten voor jouw huid?
Boek dan een van onderstaande huidverbeterende behandelingen.

Omschrijving Prijs
CENZAA Botuline Look (± 70 min.) 
Deze behandeling is gelijk aan de Cenzaa Moments (zie ontspannende behandelingen), aangevuld met een speciale botuline-oogbehandeling. Deze bestaat uit een botuline-oogmasker, een hibiscin-ampul en bindweefselmassage rondom het oog. Botuline en hibiscin zijn natuurlijke werkstoffen met een natuurlijk botoxeffect.
€ 80,00
CENZAA Botuline Shock Therapy (± 80 min.) 
Deze luxueuze behandeling kun je beschouwen als een natuurlijke mini-facelift! Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de huidverbeterende producten van Cenzaa. De actieve bindweefselmassage van het gezicht en het botuline-vliesmasker zorgen voor een zeer liftend effect. Het resultaat is direct en gedurende lange tijd zichtbaar.
€ 90,00
Derma peel therapy  (± 45 min.)
Behandeling met intensieve fruitzuurpeeling. De zuren dringen door tot diep in de huid en lossen daar de tussenstof op, zonder daarbij het pigment in de huid te verstoren. De huid krijgt een opfrisser en wordt vernieuwd. Fijne lijntjes, rimpels en littekens vervagen en acne wordt bestreden ‒ alles zonder irritatie van de huid.
Deze intensieve kuur heeft het beste resultaat in het voor- en/of najaar. De huid wordt optimaal verzorgd met de juiste Cenzaa-producten.
€ 56,00 
Bindweefsel shock therapy (± 45 min.)
Een intensieve bindweefsel-work-out voor je huid!
Bindweefsel shock therapy activeert processen die zorgen voor huidverbetering. Zo worden collageen en elastine geprikkeld om aan het werk te gaan. Deze twee stoffen zorgen voor meer volume en elasticiteit van de huid. Deze processen vertragen bij het ouder worden. Je huid wordt weer in topconditie gebracht en optimaal verzorgd met de juiste Cenzaa-producten.
€ 56,00
Combinatie derma peel & shock therapy (± 60 min.)
Het beste van twee intensieve, huidverbeterende behandelingen in één behandeling. Door de fruitzuren worden fijne lijntjes, pigmentvlekjes, grove poriën en littekens minder zichtbaar. De huid krijgt zijn natuurlijke glans terug en zal weer in balans komen. Bindweefsel zorgt voor een goede doorbloeding, volume en elasticiteit. Verder zorgt het ervoor dat collageen eerder aangemaakt wordt. Deze behandeling is de ultieme goodbye wrinkle-behandeling in kuurverband!
 € 76,00
Acne & clearify therapy
Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen, zoals acne, puistjes en littekens. Deze behandeling vraagt om een goede voorbereiding. Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw persoonlijke behandelplan, thuisverzorging en voedingstips. Het uiteindelijke doel is een stralende en gezonde huid!
Behandeling van 45 min.: bij actieve acne. Hierbij wordt gebruikgemaakt van AHA-zuren (fruitzuren). Deze pakken zowel de acne-veroorzakende bacterie aan als de talgproductie.  € 66,00
Behandeling van 60 min.: bij resterende acne en littekens. Bij deze behandeling zit een bindweefselmassage inbegrepen en worden fruitzuren ingezet.  € 85,00
Rosacea & couprose therapy
Heb je last van blijvende roodheid, harde, rode bultjes of ontsierende adertjes? Deze behandeling gaat roodheid en irritatie tegen en heeft een huidverzachtende werking.
ROSACEA & COUPROSE THERAPY – 50 min. € 67,50
ROSACEA & COUPROSE THERAPY – 70 min.
(inclusief hyaluron therapy en peel-offmasker)
€ 89,50

Heb je vragen over een van deze behandelingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Beautysalon Iris.

7 mini's