Kuurbehandelingen

Deze toonaangevende therapeutische behandelingen laten in een recordtempo huidverbetering zien. Je huid wordt effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve hightech-formules. Bijzondere massagetechnieken zorgen ervoor dat de zeer effectieve werkstoffen van de Cenzaa-producten tot diep in de huid doordringen. Alle behandelingen kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke huidwensen. Tijdens een intakegesprek ontdekken we samen wat het hoogst haalbare is voor jouw huid!

Energie bootcamp:

Boostkuur van 4 behandelingen met huidverbeterende bindweefselmassage (45 min.), intakegesprek, huidanalyse, huidadvies voor thuisgebruik en spaarkaart.

Kuur van 4 behandelingen: € 199,00

 

Say goodbye to… wrinkles!

Total results-kuur van 6 behandelingen (45 min. per keer), met toepassing van fruitzuren, bindweefselmassage, intakegesprek, huidanalyse, huidadvies voor thuisgebruik en spaarkaart.

Kuur van 6 behandelingen: € 300,00 (je bespaart € 30,00)

Fresh & clean skin acne

Diep reinigende kuur van 6 behandelingen (45 min. per keer) gericht op huidbalans. Met dubbele reiniging, toepassing van fruitzuren, uitreinigen van de huid, zuiverend masker en verzorging, intakegesprek, huidanalyse, huidadvies voor thuisgebruik en spaarkaart.

Kuur van 6 behandelingen: € 315,00 (je bespaart € 75,00)

 

Microneedling

Microneedling zorgt voor een gecontroleerde huidverbetering. Deze behandeling omvat toepassing van fruitzuren en bindweefselmassage.

 

Total results-kuur van 6 behandelingen (45 min. per keer)
Opbouw kuur:

  • 3 keer microneedling-behandeling
  • 3 keer bindweefsel shock therapy

Overige highlights: intakegesprek, huidanalyse, huidadvies voor thuisgebruik en spaarkaart.

Kuur van 6 behandelingen: € 370,00 (je bespaart € 50,00)

Heb je vragen over een van deze behandelingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Beautysalon Iris.