Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

  • Heb je problemen met je huid?
  • Zou je willen weten welk type huid je hebt?
  • Zoek je de juiste producten voor jouw huid?
  • Boek dan een van onderstaande huidverbeterende behandelingen.

Anti-aging


CENZAA: Botuline Look (± 70 min.) 
Deze behandeling is gelijk aan de Cenzaa Moments (zie ontspannende behandelingen), aangevuld met een speciale botuline-oogbehandeling. Deze bestaat uit een botuline-oogmasker, een ampul en bindweefselmassage rondom het oog. Botuline is een natuurlijke werkstof met een natuurlijk botoxeffect.    


MEDIK8: Platinum Facial (± 75 min.)
Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met het Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.    


CENZAA: Botuline Shock Therapy (± 80 min.) 
Deze luxueuze behandeling kun je beschouwen als een natuurlijke mini-facelift! Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de huidverbeterende producten van Cenzaa. De actieve bindweefselmassage van het gezicht en het botuline-vliesmasker zorgen voor een zeer liftend effect. Het resultaat is direct en gedurende lange tijd zichtbaar.    


CENZAA: Derma Peel Therapy  (± 45 min.)
Behandeling met intensieve fruitzuurpeeling. De zuren dringen door tot diep in de huid en lossen daar de tussenstof op, zonder daarbij het pigment in de huid te verstoren. De huid krijgt een opfrisser en wordt vernieuwd. Fijne lijntjes, rimpels en littekens vervagen en acne wordt bestreden ‒ alles zonder irritatie van de huid.
Deze intensieve kuur heeft het beste resultaat in het voor- en/of najaar. De huid wordt optimaal verzorgd met de juiste Cenzaa-producten.    

Pigmentatie, doffe huid, vale teint


MEDIK8: Brightening Glowing Facial (± 60 min.)
Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct glans en een verhelderde huidteint.    


CENZAA: Bindweefsel Shock Therapy (± 45 min.)
Een intensieve bindweefsel-work-out voor je huid!
Bindweefsel shock therapy activeert processen die zorgen voor huidverbetering. Zo worden collageen en elastine geprikkeld om aan het werk te gaan. Deze twee stoffen zorgen voor meer volume en elasticiteit van de huid. Deze processen vertragen bij het ouder worden. Je huid wordt weer in topconditie gebracht en optimaal verzorgd met de juiste Cenzaa-producten.    


ACNE OF ONZUIVERE HUID:
CENZAA: Acne & Clarify Therapy (± 45 min.)
Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen, zoals acne, puistjes en littekens. Deze behandeling vraagt om een goede voorbereiding. Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw persoonlijke behandelplan, thuisverzorging en voedingstips. Het uiteindelijke doel is een stralende en gezonde huid!     


MEDIK8: Clarity Facial (± 60 min.)
Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten die de huid reinigen, kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.     

CENZAA: Rosacea & Couperose Therapy (± 50 min.)
Heb je last van blijvende roodheid, harde, rode bultjes of ontsierende adertjes? Deze behandeling gaat roodheid en irritatie tegen en heeft een huidverzachtende werking.    


MEDIK8: Calming Facial (± 75 min.)
Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.    

Vochtarme huid


MEDIK8: Deep Hydration Facial (± 60 min.)
Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.    € 75,00


Heb je vragen over een van deze behandelingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Beautysalon Iris.